Koje čajeve da koristimo kod zatvora?

Koje čajeve da koristimo kod zatvora?
Fotografije: bonapeti.rs

Zatvor je veoma čest problem, koji se može izlečiti uz upotrebu odgovarajućih čajeva. Jedan od najkorisnijih čajeva za lečenje zatvora je čaj od đumbira. Skuvajte jedan koren đumbira dužine 1 cm u 300 ml vode, ostavite ga da odstoji pola sata, procedite i pijte čaj zaslađem medom.

Druga, izuzetno korisna biljka za lečenje zatvora je sena. Čaj od sene se može naći u svakoj apoteci. Deluje kao stimulans na peristaltiku creva. Sledeći efikasan čaj za rešavanje problema sa zatvorom je čaj od semena lana. Skuvajte 1 kašičicu lanenog semena u 1 l vode 15 minuta. Procedite čaj i zasladite ga medom. Drugi čaj, koji takođe izuzetno efikasno deluje prtiv zatvora je čaj od bokvice.

Zeleni čaj utiče pozitivno na stanje metabolizma i pomaže kod čišćenja organizma. Ako patite od zatvora, možete piti nekoliko šolja dnevno i uskoro će vaši problemi sa stomakom nestati.

Čaj od nane je klasičan čaj za rešavanje problema sa zatvorom, koji skoro uvek deluje. Promešajte 2 kašike biljke sa litrom vrele vode i ostavite čaj da odstoji. Čaj pijte na prazan stomak, ako patite od zatvora. Poslednja dva čaja iz ovog spiska su čaj od žutog kantariona i čaj od biljke žuti kokotac.

Pogledaj više

Rejting

4
Ukupno glasalo: 1
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji