Bonapeti.rs»Saveti»Jabukovo ili vinsko sirće za turšiju?

Jabukovo ili vinsko sirće za turšiju?

Rayna_xcxRayna_xcx
Inovator
165
Jabukovo ili vinsko sirće za turšiju?

Sirće je jedan od najvažnijih sastojaka koji bi svaka domaćica trebalo da pravilno odabere kada priprema zimnicu.

Na tržištu postoji mnogo brendova koji nude zamene za sirće, oksidante i slične tečnosti, koje NISU pogodne za pripremanje zimnice.

Važno je da pojasnimo da je kod ovih proizvoda jedina sigurna stvar da će cela zimnica završiti kao đubre.

Ne postoji određeno pravilo kakvo sirće treba da bude prilikom pripreme zimnice, osim da bude prirodno i po mogućnosti da to bude - vinsko sirće.

Oni koji vole nametljiviji ukus sirćeta, koriste vinsko sirće kada prave zimnicu.

S druge strane, za jabukovo sirće kaže se da je zdravije, a njegov miris je manje nametljiv.

Mnoga domaćinstva nesumnjivo više vole vinsko sirće za pripremu zimnice.

Međutim, upotreba domaćeg sirćeta je sigurno najbolja opcija.

Najsigurniji način da odaberete pravo sirće za vašu zimnicu je čitanje etikete kada ste u prodavnici. Što je manje sastojaka E opisanih u sastavu, to je sirće prirodnije.

Bez obzira koje sirće odaberete za zimnicu, važno je da ona bude ukusna na stolu!

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
Ukupno glasalo: 1
50
41
30
20
10
Oceni:

Komentari

Ovaj savet još uvek nije komentarisan. Budite prvi, koji će ostaviti svoj komentar:Anonimni