Svinjski vrat lepeza

29/04/2017
"Tražite nešto lagano za pripremu, ukusno i jeftino, sa čime ćete omađijati goste - ovo je vaše jelo!"
Priprema10 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno70 min.
Porcije4
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano2 016
  • Pregledi tokom meseca20
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting-

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Preko celog komada mesa se prave prorezi na 6-8 mesta, da se otvara kao lepeza. Posipa se sa solju i biberom po ukusu.

Stavlja se da se peče u umerenoj rerni, da bude polugotovo.

Kačkavalj se seče na isti broj parčica koliko ima proreza u mesu, i paradajz se seče na deblje krugove.

U svaki prorez se stavlja komad paradajza i kriška kačkavalja. Vraća se u rernu da se zapeče.

Servira se sa pečenim krompirom. Da bude interesantnije meso se može posuti sa malo soka od pomorandže.slični recepti ovde

0
Ukupno glasalo: 0
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija