bonapeti.rs»Članci»Ishrana kod problema»Izlečite štitnu žlezdu na prirodan način! Evo kako

Izlečite štitnu žlezdu na prirodan način! Evo kako

Maria SimovaMaria Simova
Autor
215609
Štitasta žlezda

Štitna žlezda se nalazi u oblasti vrata ima dve dela - levi i desni. Povezani su uskim kanalom. Njene bolesti proističu nakon stresa, nervoze u porodici i najviše sadržaj emocija kao i drugo.

Kod povećanaj funkcija žlezde (hiperfunkcija) se izaziva Bazedova bolest i karakteriše se sa ubrzanim kucanjem srca, nervozom, a očne jabučice iskaču. Sledeći jednostavan i prorodan recept će poboljšati funkcije štitne žlezde.

Biće vam potrebni mali zeleni orasi - 40 komada, pčelinji med - 1 kg.

Dobro operit orahe, nožem napravite male proreze po kori. Stavite ih u staklenu teglu i prelijte medom. Stavite teglu na svetlo mesto 40 dana. Procedite tečnost i čuvajte u zatvorenoj staklenoj flaši.

Uzimajte ujutru na prazan želudac po 1 kašičicu (ne više od 5 ml).

Zeleni oraščići
Fotografija: Stoyanka Rusenova

Smanjena funkcija štitne žlezde (hipofunkcija) se odlikuje usporedim radom rca, malaksalost i promene u mozgu. Uzimajte sledeći recept:

Uveče pre spavanja isecite 1 glavicu luka na dve polovine (tako sok izlazi lakše).

Nežnim i kružnim pokretima masirajte lukom (od strane proreza) mesto štitne žlezde opisano iznad, prvo jednom polovinom, posle drugom. Nemojte prati vrat, ostavite sok da deluje celu noć - to je jednostavan način za prirodnu stimulaciju štitne žlezde.

Negativne emocije se gomilaju i čuvaju u telu, zbog čega štitna žlezda počinje da boluje. Zato, oslobodite se negativnih emocija smehom i pevanjem, koliko god čudno da vam se čini to. Od ovih najprostijih i najlakših načina nema bolje!

Luk

Njihov zvuk će vam mnogo pomoći da se lako oslobodite negativnosti - nije važno kakve probleme imate i u kakvom ste raspoloženju. Pevajte s radošću i ljubablju, radujte se svemu u životu i bićete potpuno zdravi, srećni lepi i puni snage.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest