Zaboravite na vodu s limunom! Evo koja je smesa za lakše mršavljenje

Napitak

Sigurno ste bar jednom čuli - ako svako jutro pijete na prazan stomak vodu sa sokom od limuna, očistićete organizam i lakše ćete se osloboditi viška kilograma. Postoji još jedan recept sa istim pozitivnim efektom.

Ako želite da isprobate novu smesu koja takođe deluje na detoksikaciju i ubrzanje metabolizma, pomešajte sok od grejpfruta sa toplom vodom. Ovom miksu dodajte i prstohvat ruzmarina.

Da bi delovalo neophodno je da pijete smesu na prazan stoman, a najbolje je ujutru, malo nakon ustajanja.

Grejpfrut je drugo voće najbogatije vitaminom C, posle limuna i iz tog razloga je dobro da ga jedemo redovno kad se borimo sa suvišnim kilogramima.

Prema stručnjacima neophotno je da pijete ovu smesu 12 dana za redom, tokom kojih se hranite kao obično, da biste oslabili između 4 i 5 kilograma.

Grejpfrut

Po čaša soka od grejpfruta na dan će vam pomoći da održite zdrav nivo šećera u krvi.

U istraživanju, sprovedenom prošle godine, dobrovoljci su smanjili indeks telesne mase za 7% i vidno su smršali, nakon što su dve nedelje svaki dan pili sveže ceđen sok od grejpfruta.

Zapamtite samo da ako uzimate lekove, nije dobro da budete na strogoj dijeti uključujući i da pijete redovno ovaj napitak jer to može da utiče negativno na vaše lečenje.

Konzumacija grejpfruta može da uspori razgradnju lekova kao što je vijagra na primer, zato pre nego što započnete režim obavezno se konsultujte s lekarom.

Pogledaj više

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji