Bonapeti.rs»Članci»Pretraga
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Kako da zamrznete leblebije?Evo načina kako da zamrznete leblebiju i da je koristite odmah, kada vam se jedu ćuftice od leblebije, janija sa leblebijom ili neko drugo jelo....
25. avgust
1
Kako da začinite šnicleŠnicle treba obavezno začiniti pa je zato potrebno da naučimo koji začini idu uz šnicle i kako im možemo pridodati bolju aromu.
1....
28. sep.
Kako da napravimo domaći kravlji sirCediljka sa domaćim sirom se pristiska nečim teškim, u nagnutoj tepsiji, podignuta nečim u jednom kraju kako bi se oblikovao kotur sira i da se dobro iscedi, tako stoji otprilike 12 sati....
13. januar
Kako da začinimo svinjske šnicle?Postoje različiti načini kako se mogu začiniti svinjske šnicle, a to zavisi od toga kako ćemo ih nakon toga pripremati....
11. maj
Kako da začinimo svinjske šnicle?Da biste dobro začinili svinjske šnicle, treba da pomešate začine po vašem izboru u tanjiru, a zatim da u njih potopite šnicle....
18. mart
Kako da pravilno začinimo pečeno pile?Ostali začini su lična želja i afinitet. Pogodni izbori su majčina dušica, ruzmarin, beli luk, limun i drugi.
Unutrašnjost pileta takođe se može napuniti začinima na celim grančicama....
05. avgust
Kako da pravilno začinimo mleveno meso?Bez obzira na to kakve ste začine odabrali da začinite mleveno meso, imajte na umu, da je dobro da mleveno meso ostavite sa njima najmanje 30 minuta, kako bi začini oslobodili arome....
16. jul
Kako da pravilno začinite salatu?Po želji, salate možete da začinite i sa svežim ili sušenim biljem, prema vašem ukusu.
Ne zaboravite da salate morate da začinite neposredno pre posluženja i da ih konzumirate odmah nakon toga....
08. jun
Kako da na pravilan način začinimo ražnjiće?Da bismo dobro začinili ražnjiće, potrebno je da odvojimo dovoljno vremena za marinadu, kako bi oni imali željeni ukus.
Kako bi meso bilo sočno i ukusno, preporučuje se da začini budu sveži, a ne sušeni....
29. mart
Kako spremiti meke šnicle?Možete da spremite odlične šnicle, koristeći prezle. Izlupajte šnicle, pa posipajte začinima i uvaljajte ih u prezle. Svaku šniclu propržite sa obe strane.
Još mekše su šnicle sa jajima....
18. feb.
Kako se prave ukusne šnicleJedna od najpoznatijih šnicli je bečka šnicla. Šnicla se može pripremati od različitog mesa - pilećeg, telećeg, ćurećeg.
Šnicla od mlevenog mesa nije puno rasprostranjena u evropskoj kuhinji....
21. jul
Kako da začinite svinjska rebra? Upravo ovakoZačini su: ruzmarin, biber, aleva paprika i so po želji....
22. mart
Šnicle u loncuŠnicle obraditi čekiće, posuti ih začinima i dodati sitno naseckan praziluk.
Ostaviti ih u marinadi da prenoće....
19. maj
Šnicle u rerniIstanjite pomoću tučka šnicle do debljine oko 5 milimetara. Začinite začinima i uvaljajte u brašno....
29. maj
Šnicle u ZoniUmesim mleveno meso sa začinima i oblikujem 2 šnicle.
Umačem svaku u brašno, jaje, prezle i ponovo jaje.
Premazujem masnoćom i pečem u Air Fryer-u....
24. avgust
Šnicle s prazilukomZačini se pomešaju u jednoj posudi.
Pažljivo se jedna po jedna šnicla pospe začinima i poređaju se jedna na drugu, da upiju više, pre nego što se izdinstaju....
04. januar
Šnicle u đuvečariAko volite šnicle, probajte naše marinade za šnicle ili pogledajte kako da napravite savršene šnicle od vrata u rerni....
21. nov.
Kako da pravilno začinimo mleveno meso za ćuftice i ćevapeSada kada znate kako da začinite mleveno meso, možete iskoristiti ove isprobane recepte za ćuftice i ukusne ćevape....
21. mart
Teleće šnicle u đuvečariPratite naše recepte za još ukusnijih predloga za teleće šnicle i teletinu u đuvečari....
25. jul
Svinjske šnicle u đuvečariIsecite but na krmenadle debljine oko 1 cm i sasvim ih lako istucajte. Za ukus dodajte so i crni biber i ostavite oko 30 minuta na hladnom mestu.
Uvaljajte krmenadle u brašno i propržite na kratko u vrelom ulju. Izvadite...
27. feb.
Ukusne šnicle u rerniUmutite dobro da nema grudvica.
Sipajte smesu preko šnicli. Ostavite da se zapeče, i kada je gotovo, stavite parčiće kačkavalja odozgo. Zapecite još minut-dva, dok se ne istopi kačkavalj....
24. feb.
1
Svinjske šnicle u tiganjuMeso izlupajte, da bude meko. Beli luk isitnite pomoću prese.
Sokom od belog luka premažite svaku šniclu, a zatim sa obe strane posipajte so i biber.
Neka tako odstoje na sobnoj temperaturi oko 20 minuta....
02. jul
Šnicle u listu kupusaNapravimo proreze na šniclama tako da dobijemo romboide. Začinimo začinima i ostavljamo na hladnom nekoliko sati.
Nakon toga svaku šniclu stavljamo u list kupusa. Rasporedimo u pleh i prelivamo uljem i 300 ml vode....
13. jul
Mekane šnicle u đuvečariŠnicle obraditi čekićem, pa posoliti, pobiberiti i dodati kumin. Preliti ih crvenim vinom i ostaviti da upiju.
Nakon toga, u tiganju ih upržiti na minut sa obe strane....
23. maj