Facebook
Omiljeno
Pinterest
Zašto bi trebalo da jedemo više jagoda? Pogledajte zašto bi trebalo da jedemo više jagoda!
Jagode za jak imuni sistem
Zahvaljujući visokom sadržaju vitamina C jagode su odličan imunostimulator....
Zašto bi trebalo da jedemo više cvekle?Ako želite da se hranite zdravo, cvekla bi trebalo da bude nezaobilazan deo vaše ishrane.
Naučite takođe kako čuvati cveklu i za šta je dobar sok od cvekle....
Namirnice koje ne bi trebalo da jedete za doručakOne nisu pogodne za prvi obrok i poželjno je da se izbegavaju ili da im se konzumacija smanji.
U našoj galeriji pogledajte koje su to, jer smo sigurni da jedete makar neke od njih nakon što se probudite....
Hrana, koja vodi do otečenih noguLjudi koji često pate od otoka, takođe bi trebalo da izbegavaju crevno meso, kekse, krofnice, prženu hranu i proizvode sa visokim glikemijskim indeksom. Važno je da poznajete svoj organizam....
Hrana, koja najčešće vodi do trovanjaDomaćice treba da budu mnogo pažljive prilikom obrade hrane, zato što možemo da napravimo problem sa naizgled bezopasnim kuvanjem.
Evo i nekoliko grešaka koje dozvoljavamo u kuhinji koje mogu biti dosta opasne.
1....
Hrana koju svaka žena treba da jedeIpak, dobro bi bilo da ne zaboravimo da se lepota i zdravlje postižu iznutra prema spolja, a u tu svrhu treba da jedemo odabranu i organsku hranu....
Zašto redovno treba da jedete džigericu?Crna džigerica sisara, domaćih kokoški i patki i nekih vrsta riba se konzumiraju kao hrana. Goveđa, jagnjeća, teleća, pileća i guščija džigerica se koristi kao izvor hrane....
Koliko proteina treba da jedete dnevno?Ako ne unosite dovoljno proteina, mogli biste da imate nedostatak, što može uticati na vaše zdravlje i težinu. Međutim, postoje veoma različita mišljenja o tome koliko proteina treba da jedete dnevno....
Šteta koju brza hrana nanosi teluTako na primer danas je čak dokazano da redovna konzumacija brze hrane dovodi ne samo do gojaznosti, nego i do kardiovaskularnih bolesti.
Osim toga, brza hrana je jedan od preduslova za razvoj dijabetesa....
Humus bi tahinaNatopite leblebije u hladnoj vodi i ostavite tokom jedne noći. Ocedite i stavite da provri 10 minuta. Smanjite vatru i kuvajte još 90-120 minuta.
Ocedite. Pasirajte dok se ne dobije gladak pire....
Šta ne treba da jedete tokom dojenjaPreporuke za hranu sa kojom dojilja treba da vodi računa
Tokom dojenja, majci je potrebno malo više kalorija, proteina i kalcijuma, ali izvori ovih supstanci moraju biti pažljivo odabrani....