Facebook
Omiljeno
Pinterest
Kako da zamrznete leblebije?Evo načina kako da zamrznete leblebiju i da je koristite odmah, kada vam se jedu ćuftice od leblebije, janija sa leblebijom ili neko drugo jelo....
Kako da napravimo domaći kravlji sirCediljka sa domaćim sirom se pristiska nečim teškim, u nagnutoj tepsiji, podignuta nečim u jednom kraju kako bi se oblikovao kotur sira i da se dobro iscedi, tako stoji otprilike 12 sati....
Voće koje može da izazove alergijeAlergija predstavlja povećanu osetljivost organizma na određene materije. Kod alergijske reakcije imuni sistem preterano reaguje na razne alergene.
Danas su alergije veoma česte. Alergija na određene namirnice se...
Đuveč Prste da poližešIsecite meso na kockice i propržite. Dodajte luk, isečen na rebarca i šargarepu na kolutiće.
Dodajte krompire, paradajz, začinei vino. Nakon što malo vri, dodajte iseckano suvo meso i masline.
U đuvečaru sipajte malo...
Trouglovi prste da poližešPrethodno skuvamo sirup od šećera i vode i ostavljamo da se ohladi.
Trouglove prelivamo u pelehu i ostavljamo 3-4 sata da upiju sirup, posle jedemo sa užitkom. Neka vam je slatko!...
Kokos rolat da keksomNapomena: Možete rolat dodatno da glazirate po želji, predlog je da otopite 100 gr. čokolade sa 1 s.k. arome pomorandže.
Kokos rolat da keksom je gotov!...
Čokoladni čizkejk da Oreo keksićimaOstavite da sjedne 1-2 minuta. Mešajte dok ne postane glatko.
Prelijte preko fila od sira. Čokoladni čizkejk da Oreo keksićima stavite u frižider najmanje 6 sati....
Kakao kolač Da prste poližešTakođe, pogledajte kako da napravite kolač Crnče, popularan retro kolač Žedna monahinja ili omiljeni Damski hir....
Kako da ispečemo orahe?Često treba da mešate orahe, kako ne bi zagoreli.
Pečeni orah je dodatak u mnogim receptima, koji jednostavno ne mogu da se pripreme bez njih....
Kako da čuvamo kruške?Treba da čuvate samo kruške, koje nisu potpuno zrele, ali nisu ni potpuno zelene.
Kruške treba da se beru veoma pažljivo, kako se ne bi oštetile mehanički....
Kako da filiramo bademeBiće im potrebno barem nekoliko sati kako bi se u potpunosti osušili;
- Ako ne raspolažete dovoljnom količinom vremena da sačekate da se oguljeni bademi osuše prirodnim putem, možete da ih stavite u rernu....
Kako da osušimo mirođiju?Međutim, u svakoj primeni treba da se zna da se listovi i stabla mirođije posebno suše, kako bi postojao najbolji efekat nakon toga prilikom korišćenja ovog zelenog začina....
Kako da ubrzamo metabolizamAko imate više od 30 godina, uradite istraživanje kako biste bili sigurni da vaša štitna žlezda radi kako treba.
Kako da ubrzamo metabolizam?...
Kako da čuvamo lubenicuKako da čuvate lubenicu
1. Da biste čuvali isečene lubenice, držite ih na sobnoj temperaturi od 18 do 20 stepeni....
Kako da očistimo šaranaNačin pripreme: Šarana očistite i operite kako je navedeno. Obilno pospite spolja i iznutra solju i izgnječenim biberom. Sitno iseckan crni luk i pečurke dinstajte u delu masnoće....
Kako da odmrznemo mesoPoštijte jedno od najvažnijih pravila, jednom odmrznuto meso ne treba ponovo da se zamrzava. Zato prethodno podelite porcije, tako da ako izvadite meso iz frižidera, da ga ne vraćate ponovo tamo....
Kako da kuvamo kestenje?Kestenje kuvamo oko 30-35 minuta, pazimo da se ne prekuva. Najbolje je da pratite kad počnu da puciaju. To znači da su gotovi....
Kako da sterilizujemo patlidžanSledeći predlog koji vam dajemo je kako da napravit sterilizovani patlidžan za kjopoolu, možete dodati u sos u paradajz.
Sledeći predlog koji vam dajemo je kako da napravite sterilozovani patlidžan za kjopoolu....
Kako da neutralizujemo ljutoJedno istraživanje, objavljeno u izdanju iz 1990 godine u "Novinama fiziologije i ponašanja" je ustanovljeno da napici sa pet procenta alkohola rade bolje nego hladna voda, kako bi se neutralizovala toplota paprika....
Kako da čuvamo šargarepeKako da čuvamo šargarepe u frižideru?
Prvo, uklonite donje zelene delove šargarepe, s obzirom da crpe vlagu iz korena. Ostavite samo jedan stručak od otprilike 2 cm, kako biste sprečili proces truljenja....