Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest


, dinstajte u maslacu tračice šargarepe, komade dodatka od jaja i nakon što provri ponovo, pospite pileću čorbu preostalim sitno iseckanim peršunom...

U domaću pileću paštetu mozete dodati i jedno skuvano jaje, crni i beli luk i naravno peršun....

Za pileću čorbu koristila sam pileće batake, očišćene od kostiju, naseckala sam na male zalogaje, sitno sam naseckala i glavicu luka, dva oljuštena...

Čorbu vratite na ringlu i ostavite da vri još 2-3 minuta.
Pileća čorba (keto recept) je gotova....

Nakon toga sipamo proceđeni pileći bujon i dodajemo meso od bataka, odvojeno od kostiju.
Sipamo bulgur u čorbu....

Pileće meso odvojite od kostiju i sitno ga iseckajte.
Stavite kosti da se kuvaju sa dovoljno vode za supu....
Rejting
3.5
Ukupno glasalo: 2
50
41
31
20
10
Oceni: