Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

, dinstajte u maslacu tračice šargarepe, komade dodatka od jaja i nakon što provri ponovo, pospite pileću čorbu preostalim sitno iseckanim peršunom...

Ova pileća čorba je zaista jedinstvena ne samo zbog svog bogatog ukusa, nego i korisnih sastojaka za organizam....

U domaću pileću paštetu mozete dodati i jedno skuvano jaje, crni i beli luk i naravno peršun....

Čorbu vratite na ringlu i ostavite da vri još 2-3 minuta.
Pileća čorba (keto recept) je gotova....

Za pileću čorbu koristila sam pileće batake, očišćene od kostiju, naseckala sam na male zalogaje, sitno sam naseckala i glavicu luka, dva oljuštena...

Pileće meso odvojite od kostiju i sitno ga iseckajte.
Stavite kosti da se kuvaju sa dovoljno vode za supu....

Napravite hladnu zapršku za lagano prohlađenu čorbu od žumanca umućenog sa sokom od pola limuna.
Pileća čorba sa limunom je gotova....
Rejting
3.5
Ukupno glasalo: 2
50
41
31
20
10
Oceni: