Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
![Pileća čorba sa limunom](/files/lib/250x250/supa-oriz-limon1.webp)
![Pileća čorba bez rezanaca](/files/lib/250x250/pileshka-supa-orizche.webp)
Čim je pileća čorba gotova, pravimo zapršku od žumanca, kiselog mleka, soka polovine limuna i brašna....
![Pileća čorba sa tikvicama](/files/lib/250x250/supatikvi4ki.webp)
Pileće meso odvojite od kostiju i sitno ga iseckajte.
Stavite kosti da se kuvaju sa dovoljno vode za supu....
![Pileća čorba bez luka](/files/lib/250x250/pileshkasupaluk.webp)
Stavite u njih dve tri kutlaće pileće čorbe, da se ujednače temperature. Vratite tečnost u šerpu i promešajte....
![Pileća čorba sa boranijom](/files/lib/250x250/supa-fasul-pie.webp)
Dodajte ih u bujon od pileta, stavite bujon od povrća, paradajz i pire, karfiol i začine. Kuvajte oko 10 minuta, na kraju dodajte i boraniju....
![Pileća čorba sa bubcima](/files/lib/250x250/supa-pileshki-vodenichki.webp)
Pravimo zapršku od žumanaca i kiselog mleka, mešajmo i dodajemo u pileću čorbu....
![Pileća čorba za početnike](/files/lib/250x250/pileshka-supa-nachinaesti.webp)
Pileća leđa i iznutrice operite i stavite u šerpu sa posoljenom vodom i malo ulja....
![Pileća čorba sa bulgurom](/files/lib/250x250/pilesupabulgur.webp)
Nakon toga sipamo proceđeni pileći bujon i dodajemo meso od bataka, odvojeno od kostiju.
Sipamo bulgur u čorbu....
![Pileća kari supa](/files/lib/250x250/chicken-curry-soup1.webp)
* Ako želite da supa ne bude previše gusta, dodajte još bujona ili dodajte još kokosovog mleka....
Rejting
3.5
Ukupno glasalo: 2
50
41
31
20
10
Oceni: