Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest


Napravite hladnu zapršku za lagano prohlađenu čorbu od žumanca umućenog sa sokom od pola limuna.
Pileća čorba sa limunom je gotova....

Stavite u njih dve tri kutlaće pileće čorbe, da se ujednače temperature. Vratite tečnost u šerpu i promešajte....

Nakon toga sipamo proceđeni pileći bujon i dodajemo meso od bataka, odvojeno od kostiju.
Sipamo bulgur u čorbu....

Pileće meso odvojite od kostiju i sitno ga iseckajte.
Stavite kosti da se kuvaju sa dovoljno vode za supu....

Skuvajte pileće meso. Uklonite kosti i procedite bujon.
Luk sitno iseckajte i stavite ga u bujon da se malo kuva....

Pileće meso sitno naseći i staviti ga da se skuva.
Krompir i šargarepu narendati. Luk i paradajz naseckati i dodati povrće u piletinu....
Rejting
3.5
Ukupno glasalo: 2
50
41
31
20
10
Oceni: