Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest


Napravite hladnu zapršku za lagano prohlađenu čorbu od žumanca umućenog sa sokom od pola limuna.
Pileća čorba sa limunom je gotova....

Pravimo zapršku od žumanaca i kiselog mleka, mešajmo i dodajemo u pileću čorbu....

Pileća leđa i iznutrice operite i stavite u šerpu sa posoljenom vodom i malo ulja....

Dodajte ih u bujon od pileta, stavite bujon od povrća, paradajz i pire, karfiol i začine. Kuvajte oko 10 minuta, na kraju dodajte i boraniju....

Nakon toga sipamo proceđeni pileći bujon i dodajemo meso od bataka, odvojeno od kostiju.
Sipamo bulgur u čorbu....

Isecite pileće meso na komadiće, skinite šerpu sa vatre i rešetkastom kašikom pažljivo izvadite povrće. Izvadite celer i zrna bibera....

Isecite i izdinstajte iznutrice. Dodajte sitno iseckan luk, šargarepu i paprike.
Posle nekoliko minuta, dodajte pečurke, krompir (na kockice),...

Skuvajte pileće meso. Uklonite kosti i procedite bujon.
Luk sitno iseckajte i stavite ga u bujon da se malo kuva....
Rejting
3.5
Ukupno glasalo: 2
50
41
31
20
10
Oceni: