Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest


Sipajte pivo i poklopite šerpu poklopcem ili aluminijumskom folijom.
Stavite u ugrejanu rerbu da se peče u početku na 220 stepeni....

Pokrije se folijom i peče u zagrejanoj rerni dva sata. Što se sporije peče postaje krhkije....

Stavite da se peče sa folijom dok ne porumeni, pa onda sklonite foliju i vratite da se dobro zapeče....

Pokrijte posudu folijom i stavite da se peče u rerni zagrejanoj na oko 200 stepeni oko sat i po (zavisi od zeca)....

Jagnjeće meso se iseče na porcije i zaprži se u malo masnoće. Izvadi se iz posude za kuvanje i na njegovo mesto se stavljaju luk isečen na sitno i...

Jagnjetina se iseče na zalogaje. Stavljamo da se prži na maslacu dok ne pocrveni. Posolimo po ukusu i začinimo biberom....

Utrljajte dobro meso i stavite u posudu za pečenje, prelijte pivom i prekrijte posudu alu-folijom....

Istovremeno pečeni zec i jagnjetina postaju krhki i ukusni bez mnogo truda.
Ekipa može da se skupi oko stola!...

Sipajte vodu i pokrijte aluminijumskom folijom. Stavite da se peče u prethodno zagrejanu rernu na 200 stepeni oko 2 sata....

Od ove količine namirnica dobićete 5-6 porcija jagnjetine sa krompirićima....

Serviramo jagnjetinu sa peršunom toplu, garniranu sa kašikom kiselog mleka....
Rejting
4
Ukupno glasalo: 2
50
42
30
20
10
Oceni: