Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest


Ostavite da se krčka dok pirinač ne upije. Napunite zeca nadevom i dobro ušijte....

Po pravilu, svinjski ražnjići se prave od svežeg, ohlađenog mesa, koje se seče na srednje velike komade....

Pečene šnicle od svinjetine sa sosom od vina serviramo tople na kanapee od pire krompira, prelivajući ih sosom od vina.
Prijatno!...

1

Svinjetina se prosečno peče oko sat i po vremena za komad težine 2 kilograma. Ako želite da iz njega teče roze sok, vreme pečenja se skraćuje....

U tiganj stavite maslinovo uulje i kad bude gotovo dodajte ivice svinjetine....

Kad bude gotovo, stavljamo sitno isečeno meso i ostavljamo tako dok se fida ne skuva....

Ostavite meso da se marinira najbolje preko noći, ili najmanje nekoliko sati....

I na drugom kraju učvrstite trake čačkalicom, kako bi se pletenica održala. Na isti način pripremite sve šnicle....
Rejting
4.5
Ukupno glasalo: 2
51
41
30
20
10
Oceni: