Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest


Prlenke se peku 2-3 minuta sa jedne strane, nakon toga ih okrenite i pecite otprilike isto vreme i sa druge strane....

Premažite lepinjice (prlenke) sa malo masnoće i pospite šarenom solju.
Ispecite prlenke u jakoj rerni.
Poslužite dok su tople....

Konzumiramo bakine prlenke sa spanaćem uz masline, katak, beli luk sa mlekom ili sa ajranom....

Ove prlenke su neverovatno ukusne.
A kako neodoljivo mirišu domaće prlenke sa nadevom...
Prijatno!...

Peku se sa obe strane i dok su još tople, seoske prlenke sa sirom premažite maslacem....

U zagrejanom tiganju sa maslinovim uljem se peku prlenke sa obe strane, okreću se metalnom špatulom....

Podelite testo na 6 delova, pa na površini koju ste posipali brašnom, napravite prlenke....

1
Rejting
4.5
Ukupno glasalo: 2
51
41
30
20
10
Oceni: