Bonapeti.rs»Odabrane Kolekcije»Kako se Prave Medenjaci
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest


Pečeni medenjaci moraju se potpuno ohladiti.
Zatim fondan razvijte u tanku koru i isecite isti oblik. Pokrijte medenjake za pogaču....

Pogledajte i kako da napravite božićne gurabije ili svoje omiljene čokoladne medenjake....

Uskršnji medenjaci se peku u zagrejanoj rerni na 18-200 stepeni, oko 5-6 minuta. Ukrasite ih fondanom....

Pogledajte još kako da napravite klasične božićne medenjake ili omiljene zalepljene medenjake....

Takođe, pogledajte kako da napravite božićne medenjake ili omiljene medenjake sa fondanom....

Isecite medenjake kalupima i namažite umućenim žumancem.
Pecite u ugrejanoj rerni na 180 stepeni....

Pecite ukusne medenjake u prethodno ugrejanoj rerni na 180 stepeni 10 minuta. Nakon toga stavite na rešetku da se ohlade i servirajte....

Ostavite gotove medenjake da se ohlade, pa dva po dva lepite tečnom čokoladom....

Kada se izvade iz rerne, medenjaci se ostavljaju na kratku da se malo ohlade, zato što su mnogo mekani....
Rejting
4.5
Ukupno glasalo: 2
51
41
30
20
10
Oceni: