Milibrot za Uskrs

Otkrij 24 recepta iz naših kolekcija za: Milibrot za Uskrs
Domaće milibrot kifliceDomaće milibrot kifliceRastvorite kvasac u mlakom mleku, dodajte u ostale sastojke /bez marmelade/ i zamesite srednje tvrdo testo, koje treba da odstoji na toplom, da nadođe...
Aromatične milibrot kifliceAromatične milibrot kifliceKvasac razmutite sa šljom mlakog mleka. Dodajte 2-3 kašike brašna, 2 kašike šećera i so. Kada kvasac naraste, dodajte jaja koja ste pomešali sa šećerom...
Dvobojni milibrot rolatDvobojni milibrot rolatRolat se prebacuje u pleh, prethodno namazan i posut brašnom ili u kalup za milibrot....
Aromatični milibrot (kozunačići)Aromatični milibrot (kozunačići)Kvasac aktivirati u pola posudice toplog mleka sa malo šećera i brašna. Jaja umutiti dobro sa šećerom. Brašno prosejati i dodati mlečnu smesu i...
Mekani milibrot mafiniMekani milibrot mafiniMekane milibrot mafine pospite šećerom i bademima. Milibrote pecite u prethodno ugrejanoj rerni na 170-180 stepeni dok ne budu gotovi....
Zdrave milibrot kifliceZdrave milibrot kiflicePo želji možete napraviti milibrot sa marmeladom i čokoladom umesto zdravih milibrot kiflica....
Šareni milibrot kravajiŠareni milibrot kravajiNapravite milibrot testo u loptu i stavite u namazanu posudu....
Slane milibrot kifliceSlane milibrot kifliceRerna 180 stepeni; Ravan pleh, obložen papirom za pečenje: Radite mikserom ili mesite testo ručno; Radila sam sa suvim kvascem. U posudu miksera...
Milibrot sa pomorandžomMilibrot sa pomorandžom1. Rastvorite kvasac u toplom mleku sa jednom kašičicom šećera. Pokrijte i ostavite na toplom da nadođe 10 minuta. 2. Za to vreme prosejte brašno...
Milibrot loptice sa ratlukomMilibrot loptice sa ratlukomU odvojeno žumance dodajte 3 supene kašike vode i namažite milibrot loptice. Milibrot loptice pospite kristal šećerom....
Bogat milibrot sa nitimaBogat milibrot sa nitimaPodelite testo na 8 deloca (fitilja za milibrot) (može i na više delova ako želite da pravite manje milibrote)....
Uvijen milibrot sa nitimaUvijen milibrot sa nitimaOstavljamo testo na toplom, pokriveno folijom i kad bude gotovo, delimo ga na nekoliko loptica, u zavisnosti koliko milibrota želimo....

Rejting

0
Ukupno glasalo: 0
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni: