Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Milibrot za Uskrs

Milibrot za Uskrs

Otkrij 24 recepta iz naših kolekcija za: Milibrot za Uskrs
Kolač za Uskrs sa orasima i marmeladomKolač za Uskrs sa orasima i marmeladomKolač za Uskrs sa orasima i marmeladom je gotov....
Slatka milibrot pogača za rođenje bebeSlatka milibrot pogača za rođenje bebe
Pereostalo testo ostavite za oblikovanje na kraju....
Dvobojan milibrot u kalupu za kuglofDvobojan milibrot u kalupu za kuglof
Namažite dva mala kalupa za kuglof (moj je manjeg prečnika) ili jedan veliki. U deo testa dodajte kakao i mesite dok testo ne upije kakao....
Klasični recept za milibrot (Uskršnji kolač)Klasični recept za milibrot (Uskršnji kolač)
Testo je dovoljno za 5 milibrota. Stavite u nauljanu tepsiju, tako da testo zauzme 1/3 veličine tepsije, pa onda ostavite da naraste još jednom....
Mekani milibrot u pekaču za hlebMekani milibrot u pekaču za hleb
Sastojke stavite po redosledu: prvo umutite jaja i dodajte toplo mleko, pa sipajte u posudu za pekač....
Testo za milibrot u mini pekariTesto za milibrot u mini pekari
Jaja i šećer umutimo dok ne pobele, dodajemo koru od limuna, esenciju ruma, polovinu masti, ali rastopljene i stavljamo u posudu mini pekare. U...
Uskršnji milibrotUskršnji milibrot
Kvasac, 2 supene kašike brapna i 1/3 šećera se stavlja u ugrejano mleko. Smesa se ostavlja sa strane, dok se kvasac ne aktivira. Posebno se umute...
Milibrot AsortiMilibrot Asorti
Milibrot se ostavlja da nadođe. Namaže se jajetom, umućenim sa svežim mlekom i peče se na 180 stepeni oko 40 minuta ili dok ne bude gotovo....
Milibrot prženiceMilibrot prženice
Isecite hleb na kriške. Pomešajte brašno sa malo mleka, da dobijete kašu. Dodajte jaja, so, vanilu, šećer, sodu i preostalo mleko. Dobro promešajte...
Milibrot IskraMilibrot Iskra
Prijatno uz ukusan milibrot Iskra!...
Keto milibrotKeto milibrot
1
Ukusan i zdrav keto milibrot za Uskrs....
Milibrot dimnjaciMilibrot dimnjaci
Pečenje milibrot kolača oduzima otprilike 30-35 minuta....

Rejting

4
Ukupno glasalo: 2
51
40
31
20
10
Oceni: