Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Penjurlija se peče u zagrejanoj jakoj rerni dok ne porumeni.
Penjurlija sa svežim mlekom je gotova....

Ostavite raskošnu usukanu penjurliju ponovo da naraste na otprilike sat i po vremena u zavisnosti od toplote u sobi....

Dok je još vruća, penjurlija sa semenkama se maže grudvom maslace za aromu i sjaj....

Pečemo mekanu penjurliju u ugrejanoj rerni na 160 stepeni dok ne bude gotova.
Dok je još topla namažemo masalcem mešanu penjurliju sa kvascem....

Umutite žumance sa nekoliko kapljica ulja i preko premažite penjurliju....

Zamesimo testo od nadevenih sastojaka. Podelimo testo na tri jednaka dela. Svaki deo razvučemo na tanku koru i premažemo rastopljenim maslacem....

Peći penjurliju na 170 stepeni na umerenoj temperaturi, dok gibanica ne porumeni....
Rejting
3
Ukupno glasalo: 2
50
40
32
20
10
Oceni: