Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Sočno Belo Meso u Rerni

Sočno Belo Meso u Rerni

Otkrij 24 ideje iz naših kolekcija za: Sočno Belo Meso u Rerni
Pohovano ćureće belo meso sa susamomPohovano ćureće belo meso sa susamomPrijatno uz pohovano ćureće belo meso sa susamom!...
Ćureće belo meso sa sosom od pečurakaĆureće belo meso sa sosom od pečuraka
Vratite belo meso u sos i stavite u rernu dok se pavlaka ne zgusne. Prijatno uz ćureće belo meso sa sosom od pečuraka....
Pileće belo meso na prezlama i parmezanu sa sosom od belog lukaPileće belo meso na prezlama i parmezanu sa sosom od belog luka
Pileće belo meso nasecite na trake debljine 2-3 cm. Dužina traka nije bitna....
Pileće meso u hlebuPileće meso u hlebu
Stavite u tiganj malo ulja, kada se masnoća zagreje sipajte pileće meso, isečeno na kocke (mali komadići) i pečurke, isečene na kriške....
Pileće meso u teglamaPileće meso u teglama
Tako konzervirano pileće meso u teglama je savršeno kako za direktnu konzumaciju nakon otvaranja tegle, tako i za jela sa piletinom, na primer pile...
Pečeno svinjsko meso u rerniPečeno svinjsko meso u rerni
Stavite pleh u rernu i pecite dok ne ispari voda i dok se meso ne zapeče....
Tradicionalna marinada za pileće mesoTradicionalna marinada za pileće meso
Piletinu isecite na porcije i pomešajte sve ostale sastojke dok se ne dobije marinada. Natopite u njoj piletinu 2 sata. Nakon toga stavite da se...
Kako da vam pileće meso bude meko?Kako da vam pileće meso bude meko?
Domaće pile obavezno treba da bude kuvano, pre nego što ga ispečete u rerni. Tako će meso postati meko....
Sočno pile sa limunomSočno pile sa limunom
postane zlatasto u zagrejanoj rerni....
Meso BivolaMeso Bivola
Ono se može pržiti u tiganju, peći na roštilju ili u rerni. Od njega se mogu praviti razne ukusne šnicle, kao i poznati stek....
Meso AjkuleMeso Ajkule
Meso sa ukusom opasne morkse grabljivice - to je meso ajkule. Meso ajkule se sa sigurnošću neće mnogima dopasti, ali, svakako, vredi da se proba...
Goveđe MesoGoveđe Meso
Govedina u kulinarstvu Rebra, ribica i krmenadle od rebara, kontrafile, kare se obično spremaju tako što se peku u rerni, na roštilju ili...

Rejting

4.5
Ukupno glasalo: 2
51
41
30
20
10
Oceni: