Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest


Kolenicu operite tekućom vodom i osušite ubrusom. U dubokoj šerpi propržite kolenicu sa svih strana, i izvadite....

Stavite kolenicu da se u potpunosti skuva, pa zatim uklonite kosti i isecite meso. Pečurke isecite na listiće, a luk na polumesece....

Meso operite i sa svih strana napravite dublje rezove na koži, toliko da zakačite meso.
U odgovarajuću posudu pomešajte maslinovo ulje, sok od...

Vadimi i prelivamo meso dobijenim sosom, vraćamo u rernu na još sat vremena. Skidamo foliju i ostavljamo još 20 minuta....

Ako je kolenica uhvatila tamnu koricu već sa jedne strane, okrenite je sa druge i gurnite ponovo sve u rernu, ne pokrivajte....

Povrće prebacujemo u kolenice, sipamo bujon od pečuraka, poklopimo činiju i pečemo oko dva sata u rerni na 180 stepeni....

Pecite u hladnoj rerni, koju uključite na 180 stepeni. Pecite oko 2 sata....

Zapržimo kolenice u tiganju s malo ulja.
Špikujemo ih belim lukom.
Uvaljamo ih u alevu papriku, so i ulje....
Rejting
5
Ukupno glasalo: 2
52
40
30
20
10
Oceni: