Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest


Stavljamo poklopac i pečemo kolenicu u hladnoj rerni na 150 stepeni otprilike 3 sata....

Vadimi i prelivamo meso dobijenim sosom, vraćamo u rernu na još sat vremena. Skidamo foliju i ostavljamo još 20 minuta....

Operite i odstranite meso sa kostiju od svinjske kolenice bez kidanja mesa....

Kolenicu operite tekućom vodom i osušite ubrusom. U dubokoj šerpi propržite kolenicu sa svih strana, i izvadite....

Lepo namažite kolenice uljem.
Pomešajte med sa soja sosom dok se ne rastvori. Lepo namažite klenicu smesom....

Stavite kolenicu da se u potpunosti skuva, pa zatim uklonite kosti i isecite meso. Pečurke isecite na listiće, a luk na polumesece....

Meso operite i sa svih strana napravite dublje rezove na koži, toliko da zakačite meso.
U odgovarajuću posudu pomešajte maslinovo ulje, sok od...
Rejting
5
Ukupno glasalo: 2
52
40
30
20
10
Oceni: