Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Kako se Pravi Pileća Supa

Kako se Pravi Pileća Supa

Otkrij 36 ideja iz naših kolekcija za: Kako se Pravi Pileća Supa
Pileća supa sa knedlamaPileća supa sa knedlamaPileća supa sa knedlama je gotova!...
Ekonomična bistra pileća supaEkonomična bistra pileća supa
Kada je sve skuvano, ekonomična bistra pileća supa se posipa sa malo iskidanog ili usitnjenog peršuna....
Pileća supa sa šargarepomPileća supa sa šargarepom
Operemo pileće batake, sipamo vodu i stavimo da provri. Prosipamo vodu i sipamo čistu toplu vodu....
Pileća supa u pogačiPileća supa u pogači
1
Gotova pileća supa se vraća na ringlu i ostavlja se na još 2-3 minute....
Pileća supa Zimsko večePileća supa Zimsko veče
Kada se pile skuva, izvadite ga i ostavite sa strane da se ohladi. Procedite bujon. Izvadite kosti, hrskavice i kožu pileta....
Pileća supa sa rezancimaPileća supa sa rezancima
Istopite maslac u velikoj šerpi i ispržite isečen luk dok ne postane zlatast. Dodajte isečeno meso i zapržite, dok mešate. Začinite solju i...
Pileća supa sa povrćemPileća supa sa povrćem
Kad skuvamo pileće meso vadimo ga i stavljamo u posudu. Iskidamo meso na male komade....
Pileća supa sa koprivomPileća supa sa koprivom
Pileće batake skuvamo i odvojimo od kostiju. Za vreme kuvanja s vremena na vreme skidamo penu rešetkastom kašikom....
Pileća supa s patlidžanomPileća supa s patlidžanom
Procedite pileći bujon i stavite ga u odgovarajuću šerpu. Dodajte povrće i kuvajte na tihoj vatri. Kada povrće omekša, stavite pileće meso....
Lagana pasirana pileća supaLagana pasirana pileća supa
Dodajte pileće meso i kuvajte ponovo. Gotovu supu začinite biberom i peršunom....
Pileća supa u mikrotalasnojPileća supa u mikrotalasnoj
Meso odvojimo od kostiju i sečemo na kockice po 1-2 cm. Dodajemo sitno iseckan luk i 2 šolje vode. Kuvamo u poklopljenoj posudi 8 minuta na punoj...
Pileća supa sa kupusomPileća supa sa kupusom
Izvadimo skuvano pileće meso iz supe, odvojimo od kosti, isečemo na komadiće i ponovo vraćamo u kipuću supu....

Rejting

4
Ukupno glasalo: 2
51
40
31
20
10
Oceni: