Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Pečena Svinjska Plećka

Pečena Svinjska Plećka

Otkrij 35 recepata iz naših kolekcija za: Pečena Svinjska Plećka
Apetitna pečena plećkaApetitna pečena plećkaUzmite jedno celo, veće parče svinjske plećke. Napravite marinadu od soja sosa, izgnječenog belog luka i začina....
Pečena jagnjeća plećkaPečena jagnjeća plećka
Prethodno zagrevate rernu na 180 stepeni. Ne stavljajući masnoću zagrevate začine u tiganju dok ne postanu aromatični. Nakon toga u drugoj posudi...
Pečena ovnujska plećkaPečena ovnujska plećka
Izlupamo plećku, posolimo je i pobiberimo. Namažemo je maslacem i stavljamo da se peče u umereno ugrejanoj rerni na oko 90 minuta....
Jagnjeća plećka s krompiromJagnjeća plećka s krompirom
U podmazanu posudu za pečenje na krajeve naređamo krompir, a u sredinu stavimo namazanu jagnjeću plećku....
Pečena svinjska glavaPečena svinjska glava
Svinjska glava se preseče na pola i dobro opere toplom tekućom vodom. Stavite dva dela u veliku šerpu i sipajte vrelu vodu....
Pečena svinjska rebraPečena svinjska rebra
Uzmite jedno veće ili dva manja komada svinjskih rebara. Premažite ih dobijenom smesom i rukama dobro utrljajte meso i kosti....
Teleća plećka s Grejvi sosomTeleća plećka s Grejvi sosom
Matiramo maslacem i serviramo teleću plećku s Grejvi sosom....
Sporo pečena svinjska rebraSporo pečena svinjska rebra
Ovako pripremljena sporo pečena svinjska rebra odvajaju se od kostiju samo jednim pogledom i tope se u ustima. Prijatno!...
Sporo pečena svinjska kolenicaSporo pečena svinjska kolenica
Pokrivamo aluminijumskom folijom i pečemo na 150 stepeni 3 sata. Vadimi i prelivamo meso dobijenim sosom, vraćamo u rernu na još sat vremena....
Pečena svinjska rebra u đuvečariPečena svinjska rebra u đuvečari
Servirajte pečena svinjska rebarca u đuvečari topla....
Pečena svinjska kolenica sa začinimaPečena svinjska kolenica sa začinima
Pečenu svinjsku kolenicu sa začinima poslužite sa prilogom po izboru....
Pečena svinjska kolenica sa krompiromPečena svinjska kolenica sa krompirom
Kolenicu operite i osušite, premažite uljem, posolite i pobiberite. Stavite je u tepsiju i sipajte vino i malo vode. Dodajte šargarepu, peršun...

Rejting

4
Ukupno glasalo: 2
51
40
31
20
10
Oceni: