Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Šta da Napravimo od Cvekle

Šta da Napravimo od Cvekle

Otkrij 99 recepata iz naših kolekcija za: Šta da Napravimo od Cvekle
Salata od pasulja sa cveklomSalata od pasulja sa cveklomSalata od pasulja sa cveklom je mnogo ukusna....
Salata dr Emilove sa cveklom, šargarepom i jabukamaSalata dr Emilove sa cveklom, šargarepom i jabukama
Salatu od cvekle dr Emilove poslužite u posudama ili tanjirima....
Hladna čorba od povrća sa cveklomHladna čorba od povrća sa cveklom
Začinjava se solju i sokom od limuna po ukusu....
Kapreze sa cveklom i mocarelom sa bosiljkomKapreze sa cveklom i mocarelom sa bosiljkom
Sklopite kapreze salatu, tako što ređate komad cvekle, pa komad mocarele. Pospite izgnječenim belim lukom....
Pečena cvekla sa veganskim Remulada sosomPečena cvekla sa veganskim Remulada sosom
Pogledajte još o tome kako lako oljuštiti cveklu, kao i o koristima od konzumiranja cvekle....
Kapreze salata sa mariniranom cveklomKapreze salata sa mariniranom cveklom
Salata od povrća se sprema u tanjiru za serviranje, prvo se stavlja marinirana cvekla, mocarela preko nje, opet cvekla, mocarela, cvekla i ponovo...
Salata od bulgura sa cveklom i siromSalata od bulgura sa cveklom i sirom
Za ovu laku i ukusnu salatu najviše vremena će vam oduzeti spremanje cvekle....
Čizkejk sa cveklomČizkejk sa cveklom
Čizkejk od cvekle ukrasite svežom mentom, pečenim češnicima i perima sremuša....
Baltička salata sa susamomBaltička salata sa susamom
Veoma dobro izmešajte ukusnu salatu od cvekle....
Turšija pikantna cveklaTuršija pikantna cvekla
Cvekla ima kiseo ukus, podseća na kiseli kupus ili kisele krastavčiće, ali je gušće teksture od njih....
Fermentisana cvekla (kvas)Fermentisana cvekla (kvas)
Proces fermentacije traje od sedam dana do dve nedelje, u zavisnosti od temperature u prostoriji....
Marinirana crvena cveklaMarinirana crvena cvekla
Operite cveklu i skuvajte je dok ne omekša. Ohladite je, oljuštite i isecite na kocke ili tanke kriške. U nju dodajte narendan ren....

Rejting

4
Ukupno glasalo: 2
51
40
31
20
10
Oceni: