Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Salatu od cvekle dr Emilove poslužite u posudama ili tanjirima....

Sklopite kapreze salatu, tako što ređate komad cvekle, pa komad mocarele. Pospite izgnječenim belim lukom....

Pogledajte još o tome kako lako oljuštiti cveklu, kao i o koristima od konzumiranja cvekle....

Salata od povrća se sprema u tanjiru za serviranje, prvo se stavlja marinirana cvekla, mocarela preko nje, opet cvekla, mocarela, cvekla i ponovo...

Za ovu laku i ukusnu salatu najviše vremena će vam oduzeti spremanje cvekle....

Cvekla ima kiseo ukus, podseća na kiseli kupus ili kisele krastavčiće, ali je gušće teksture od njih....

Proces fermentacije traje od sedam dana do dve nedelje, u zavisnosti od temperature u prostoriji....

Operite cveklu i skuvajte je dok ne omekša. Ohladite je, oljuštite i isecite na kocke ili tanke kriške.
U nju dodajte narendan ren....
Rejting
4
Ukupno glasalo: 2
51
40
31
20
10
Oceni: