Kako se Prži Šaran

Otkrij 23 ideje iz naših kolekcija za: Kako se Prži Šaran
ŠaranŠaranNikolu Tradicija da se za Nikoljdan jede pečeni, punjeni ili prženi šaran je povezana sa veoma interesantnom legendom. Jednom kada je Sv....
Kako se prži šaran?Kako se prži šaran?Najukusniji šaran se prži u svinjskoj masti, a ne u ulju, kako bi rezultat bio najbolji....
Jedinstveni prženi šaranJedinstveni prženi šaranPrženi šaran se poslužuje uz prilog po izboru - u ovom slučaju sveža krompir salata sa crvenim lukom, bosiljkom, posipana dresingom od limunovog soka...
Ukusan prženi šaranUkusan prženi šaranUvaljaju se parčići u brašno i prže u vrelom ulju s obe strane dok ne postanu zlataste....
Kako da očistimo šaranaKako da očistimo šaranaŠaran, kao i svaka druga riba iziskuje prethodnu obradu pre bilo kakve kulinarske obrade....
Kako se prži krompirKako se prži krompirPrženi krompir je omiljeno jelo mnogih ljudi, ali je važno kako se prži ovo ukusno povrće da bude što je moguće korisnije i prijatnije za konzumiranje...
Kako da napravimo hrskavog pohovanog šaranaKako da napravimo hrskavog pohovanog šaranaJedan od najodgovarajućih dodataka za pohovanog šarana je prženi ili sotirani krompir, kao i naravno kiseli kratavčići....
Prženi šaran sa paradajz sosomPrženi šaran sa paradajz sosomSvaki krug potapamo lepo u brašno, skidamo višak i pržimo u ugrejanom ulju. Prženu ribu ostavljamo sa strane....
Prženi šaran sa kukuruznim brašnomPrženi šaran sa kukuruznim brašnomOstavite da odstoje tako 30 minuta, zagrejte masnoću za prženje u dubokom tiganju....
Prženi šaran sa belim brašnomPrženi šaran sa belim brašnomNakon toga se parčići sa svih strana uvaljaju u brašno i prže u vrelom ulju....
Prženi šaran sa orasima i povrćemPrženi šaran sa orasima i povrćemGarnirajte gotovoe kotlete prženog šarana sa povrćem i servirajte....
Kako se čisti šaran?Kako se čisti šaran?U kulinarstvu ima bezbroj recepata za prženog šarana, kao i za punjenog šarana. A kako ćete ga pripremiti, zavisi samo od vaše mašte....

Rejting

0
Ukupno glasalo: 0
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni: