Bonapeti.rs»Odabrane Kolekcije»Kako se Pravi Sutlijaš
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Za bolju boju ukusnog sutlijaša odozo pečem nekoliko minuta i na gornjem grejaču....

Posipamo cimetom kroz šablon, da se dobiju interesantni oblici kao ukras na sutlijašu za goste....

Na pari ugrevamo mleko, vodu i zaslađivač dok ne provri.
Sipamo pirinač, kuvamo uz neprestano mešanje dok se pirinač ne skuva.
Skidamo sa vatre...

Pirinač potopimo na jednu noć. Sledećeg dana ga dobro operemo.
Stavljamo u šerpu vodu i pirinač. Kad provri dodajemo mleko, šećer i nožem isečemo...

Sutlijaš sipajte u posudice i stavite ih u frižider. Pre služenja pospite cimetom u prahu....

Sipajte u posudice sutlijaš i pecite u posudi za pečenje na pari na 160-170 stepeni.
Ukusan sutlijaš od kokosa!...

2

Ovi sastojci upijaju mnogo vote i lepo je da amarant bude prethodno skuvan ili potoljen prethodne večeri.
Pirinač i kinou operemo i stavljamo da...

Pirinač skuvajte u vodi da bude polugotov, oko 10 minuta. Dodajte amarant i promešajte.
Kad pirinač i amarant skoro upiju vodu, dodajte mleko i...
Rejting
4
Ukupno glasalo: 2
50
42
30
20
10
Oceni: