Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest


Pogledajte još zašto se ne zgusne sutlijaš, kao i koji pirinač da koristimo za sutlijaš....

U velikoj šerpi pomešamo mleko, vodu, šećer, so i vanilu i stavljamo na vatru.
Kad smesa provri dodajemo pirinač, promešamo i ostavljamo ponovo da...

Izvadite i ostavite sutlijaš da se ohladi.
Sutlijaš sa koricama pomorandže je gotov....

Servirajte ovaj sutlijaš na asturijski način dok je topao ili da se ohladi na sobnoj temperaturi.
Neka vam je slatko!...

Skuvate mleko sa šećerom i dodajete opran pirinač.
Kuva se dok se pirinač ne skuva.
Sipa se u desertne posudice i posipa se cimetom.
Nakon...

U šerpu sipajte 3 šolje vode i kuvajte pirinač. Izvadite ga malo pre nego što bude potpuno skuvan.
U drugu šerpu sipajte mleko, narendanu koru...

Sipa se u posudice i sutlijaš se ukrašava cimetom.
Sutlijaš sa maslacem i vanilom je gotov....

2
Rejting
4
Ukupno glasalo: 2
50
42
30
20
10
Oceni: