Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Sutlijaš sa kinoomOvi sastojci upijaju mnogo vote i lepo je da amarant bude prethodno skuvan ili potoljen prethodne večeri.
Pirinač i kinou operemo i stavljamo da...
Sutlijaš sa suvim grožđem
U šerpu sipajte 3 šolje vode i kuvajte pirinač. Izvadite ga malo pre nego što bude potpuno skuvan.
U drugu šerpu sipajte mleko, narendanu koru...
Sutlijaš na asturijanski način
Servirajte ovaj sutlijaš na asturijski način dok je topao ili da se ohladi na sobnoj temperaturi.
Neka vam je slatko!...
Sutlijaš sa koricama pomorandže
Izvadite i ostavite sutlijaš da se ohladi.
Sutlijaš sa koricama pomorandže je gotov....
Sutlijaš sa crnim pirinčem
Skuvate mleko sa šećerom i dodajete opran pirinač.
Kuva se dok se pirinač ne skuva.
Sipa se u desertne posudice i posipa se cimetom.
Nakon...
Sutlijaš sa specijanim ukrasom
U velikoj šerpi pomešamo mleko, vodu, šećer, so i vanilu i stavljamo na vatru.
Kad smesa provri dodajemo pirinač, promešamo i ostavljamo ponovo da...
Ukusan slani sutlijaš sa maslacemStavite 1 litar vode u šerpu da provri. Ka počne da vri sipajte so.
Sipajte pirinač i ostavite 8 minuta da se kuva.
Nakon toga dodajte sveže...
2
Sutlijaš sa prelivom od trešanja
Prilikom serviranja okrećemo sutlijaš iz posuda na tacnu i prelivamo sokom od trešanja i voćem....
Sutlijaš sa pireom od jabuke
/undefined Jabuke oljuštite, očistite i nasecite na komade.
Jabuke skuvajte u malo vode i nakon toga ih procedite , pa napravite pire od njih....
Sutlijaš u rerni prema starom turskom receptu
Sutlijaš u rerni prema starom turskom receptu servira se hladan, posut cimetom....
Rejting
4
Ukupno glasalo: 2
50
42
30
20
10
Oceni: