Otkrij 12 recepata iz naših kolekcija za:
Posni patatnikPosni patatnikOljuštimo i izrendamo luk i krompir krupnije. Začinimo solju i nanom. Možemo dodati biber i čubar, ako volimo, ali vodeći začin za patatnik je...
Svinjska kolenica sa kožom u đuvečariSvinjska kolenica sa kožom u đuvečariSvinjska zadnja kolenica (butkica) može da se nađe u većim prodavnicama hrane, gde i vakumirana i sveža postoji sa kosti i kožom. Operite kole...
Salata od majoneza sa makaronamaSalata od majoneza sa makaronamaMakarone se skuvaju u posoljenoj vodi, operu se obilno hladnom vodom i procede se. Kobasica i kiseli krastavčići se iseku na male kocke. Sv...
Ukusno babino sočivoUkusno babino sočivoZagrejte masnoću u šerpi. Zapržite prvo sitno isečen luk i krupno isečene šargarepe. Dinstajte dok povrće ne omekša dodajte sočivo sa dovoljnom l...
Škembe čorbaŠkembe čorbaŠkembe se očisti, opere se i skuva se u vodi sa malo soli. Čim je gotovo, iseče se na male parčiće. U šerpi se zagreva maslac i dodaje se braš...
Komadići svinjetine sa lukom i crnim vinomKomadići svinjetine sa lukom i crnim vinomIsecite meso na kockice i porpžite ga. Dodajte so i sipajte vino. Ostavite da se krčka dok alkohol ne ispari i dok se meso dobro ne zaprži. Me...
Jagnjetina u glinenoj đuvečariJagnjetina u glinenoj đuvečariIsečeno meso na 6-7 poricija posipamo sa malo soli i pržimo u ugrejanom ulju da se zapečati. Posebno u posudi sa 4-5 supenih kašika ulja propr...
Domaća kobasicaDomaća kobasicaMeso, slanina i praziluk se iseku na sitno. Dodaju se sitno istucani začini. Smesa se posoli i dobro se zamesi. Njom se pune očišćena i oprana...
Klasična svinjetina sa krompiromKlasična svinjetina sa krompiromNakon što se oljušti krompir se iseče na kocke u posudu za pečenje. Meso se iseče i stavlja se odozgo preko krompira. Stavlja se so, čubar i M...
Pržena svinjetinaPržena svinjetinaSvinjsko meso se opere i iseče na male parčiće. U tiganj se stavlja ulje i meso i prži se dvadesetak minuta. Posipa se čubrom i posoli se. ...
Hrskavi tompusi sa ratlukom i orasimaHrskavi tompusi sa ratlukom i orasima/undefined Isečemo kore za pitu na pola. Isečemo ratluk i orahe na sitne komade. Uzimamo jedan list isečenih kora i uz pomoć četke namažemo uljem...
Šnicle sa bešamel sosomŠnicle sa bešamel sosomSvinjsko meso se iseče na šnicle. Svaka od njih se istuca drvenim čekićem i utrlja se biberom i solju. Proprže se nekoliko minuta u jako zagre...

Rejting

0
Ukupno glasalo: 0
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni: