Bonapeti.rs»Odabrane Kolekcije»Sveži Kupus sa Svinjetinom
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest


Dodajte kupus i mešajte s vremena na vreme. Kada omekša kupus dodajte alevu papriku i promešajte....

Isecite kupus, pololite ga i izgnječite.
Stavite pola kupusa u šerpu i pokrijte polovinom paradajza. Pospite biberom i alevom paprikom....

Kupus prebacite u pleh za pečenje, u njega stavite meso bez kostiju.
Dobro promešate, posipite sa malo ulja, i pecite oko 30 minuta....

Pobiberiti i naliti sa 3 šolje vode, poklopiti i na umerenoj vatri kuvati oko 30 minuta da kupus dovoljno omekša....

Glavice se operu, iseku i zajedno sa mesom stavljaju u hermetičku šerpu....

Ostavljamo na ringli kratko, sipamo u posudu za pečenje i zapečemo svinjetinu sa kupusom u rerni....

Kiseli kupus sa svinjskim mesom, spremljeno u multikukeru.
Sa prepečenim kriškama i suvom ljutom paprikom, mmm...
Volimo kiseli kupus....

U pleh sipamo kupus i dodajemo sitno iseckan paradajz, posipamo sa malo soli, ulja, iseckanog peršuna, dodajemo dva lista lovora....

Kada se isključi, posni sveži kupus sa paradajzom se posipa naseckanim peršunom....
Rejting
3
Ukupno glasalo: 2
50
40
32
20
10
Oceni: