Bonapeti.rs»Recepti»Recepti za Badnje Veče»Recepti za badnje veče sa lukom
Recepti za badnje veče sa lukom

Recepti za badnje veče sa lukom

Pogledaj ovu kolekciju recepata iz kategorije recepti za badnje veče sa lukom. U kulinarskoj mreži Bonapeti otkrićeš 117 recepata za jela za badnje veče sa lukom, koje su naši kulinari već priremili i dodali na sajtu.
  • najnoviji
  • najpopularniji
  • najčešće komentarisani
  • najviše snimani
  • najčešće ocenjivani
Kavijar od pečenih patlidžanaKavijar od pečenih patlidžana
Rumyana milchevaRumyana milcheva521720
Bakin pasulj paprikaš Bakin pasulj paprikaš
Rumyana StoyanovaRumyana Stoyanova421925
Suve paprike sa pasuljem i pečurkama Suve paprike sa pasuljem i pečurkama
Veselina KonstantinovaVeselina Konstantinova2k551641
Posni pasulj prebranacPosni pasulj prebranac
Gordana DanilovGordana Danilov272375225
Pasulj na makedonski način Pasulj na makedonski način
Anika VoitAnika Voit2153898
Posni crveni pasulj za Badnje veče Posni crveni pasulj za Badnje veče
Yordanka KovachevaYordanka Kovacheva3k8881k
Posne sarmice od loze sa bulguromPosne sarmice od loze sa bulgurom
AneliaStefanovaAneliaStefanova1313460
Pečeni pasulj u đuvečari Pečeni pasulj u đuvečari
AneliaStefanovaAneliaStefanova1313460
Posno sočivo sa povrćem Posno sočivo sa povrćem
Desislava PetrovaDesislava Petrova418
Krivovirske punjene suve paprike Krivovirske punjene suve paprike
Gordana DanilovGordana Danilov272375225
Pasulj u rerni sa pečenim paprikama Pasulj u rerni sa pečenim paprikama
VILI-Violeta MatevaVILI-Violeta Mateva2k552657
Sarme od loze sa maslinama Sarme od loze sa maslinama
Raya AndonovaRaya Andonova513187329
Jedinstveno sočivo u rerni (Plakija) Jedinstveno sočivo u rerni (Plakija)
VILI-Violeta MatevaVILI-Violeta Mateva2k552657
Posna Paprika Posna Paprika
AnonimenAnonimen213712
Posni oval za Badnje večePosni oval za Badnje veče
Dobrinka PetkovaDobrinka Petkova1k391327
Ćuftice od crnog pasulja Ćuftice od crnog pasulja
Mina DimitrovaMina Dimitrova464147222

Rejting

4
Ukupno glasalo: 5
52
42
30
21
10
Oceni: