Punjeni praziluk

13/07/2018
"Kladimo se u jednu malu domaću rakiju da ovako ukusno meze do sada niste probali "
Priprema20 min.
Kuvanje5 min.
Ukupno25 min.
Porcije3
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano823
  • Pregledi tokom meseca25
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • praziluk - 1 struk
  • krem sir - 150 g
  • sir - 100 g, kravlji
  • kisela pavlaka
  • biber
  • so
  • maslinovo ulje
* merne jedinice

Način pripreme

Praziluk sečemo na komade duge oko 10 cm. Oštrim nožem odsečemo jednu stranu i pažljivo odlepimo ljuske, tako da se dobiju cilindri.

Kuvamo praziluk nekoliko minuta.

U posudi izrendamo kravlji sir, dodajemo krem sir, malo kisele pavlake da dobijemo smesu za lakše punjenje cilindara.

Začinimo solju i biberom. Praziluk napunimo malom kašikom ili špricem. Prelivamo maslinovim uljem.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar