Seoska čorba od jagnjećih iznutrica

Tanja RadmanovacTanja Radmanovac
Džedaj
2k
36
11
286
18/07/2018
"Ako postoji takmičenje za najukusniju jagnjeću čorbu - ova bi bila u top 3 "
Priprema30 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno70 min.
Porcije8
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano809
  • Pregledi tokom meseca60
  • Pregledi tokom sedmice14
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Stavite iznutrice u ključalu vodu na kratko. Sitno ih iseckajte i skuvajte u posoljenoj vodi.

Luk sitno iseckajte i prodinstajte ga sa maslacem. Dodajte alevu papriku i isipajte smesu u posudu sa iznutricama.

Kuvajre posoljenu čorbu još desetak minuta.

Napravite zapršku, tako što ćete umutiti jaje, dodati mu bujon i isipati u šerpu.

Posipajte dobijenu čorbu peršunom i nanom.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar