Pileća srca sa pečurkama i lukom

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj79253
24/07/2018
"Retro kulinarski predlog za gurmanluke u tiganju "
Priprema20 min.
Kuvanje25 min.
Ukupno45 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano537
  • Pregledi tokom meseca6
  • Pregledi tokom sedmice6
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Skuvaju se pileća srca u posoljenoj vodi. Ocede se.

Luk, pečurke i šargarepe se iseku na ivice.

Svi sastojci se stavljaju u zagrejano ulje.

Prže se oko 5 minuta i dodaju im se srca i biber.

Dinstaju se dok povrće ne bude gotovo. Na kraju se posipaju peršunom.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar