Način pripreme
Luk i beli luk se iseku na krupno. Mango se oljušti i unutrašnjost se skida sa omotača. Bundeva se ljušti i seče. Skuvani krompir se oljušti i iseče na krupno.
U masnoći se dinstaju luk i beli luk. Dodaju se krompir i bundeva, blago se dinstaju, dodaje se šećer i blago se karamelizuju. Dodaje se mango i sipa se bujon. Začinjava se solju i biberom. Kad provri ostavlja se 20-25 minuta da provri na tihoj vatri.
Potopite krišku hleba u vodu. Isecite malo luka na sitno. Oljuštite đumbir i narendajte ga na sitno. Operite ljutu papriku i isecite je na sinto. Pomešajte mleveno meso, jaje, đumbir, luk, so po ukusu, biber i oceđenu krišku hleba. Od smese napravite male loptice. Zagrejte masnoću i zapržite loptice mlevenog mesa.
Pasirajte supu pomoću ručnog miksera, dodajte so, biber i sirće. Dodajte loptice, zagrejte ponovo na kratko.
Sipajte u posude i garnirajte s ljutom čili paprikom.