Pržene ćuftice sa topljenim sirom

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj77003
16/01/2019
"Volimo pržene ćuftice, posebno kad je u njima skriveno ukusno iznenađenje "
Priprema30 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno60 min.
Porcije2
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano27
  • Pregledi tokom meseca1
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Mleveno meso se zamesi sa luk isečenim na sitno, origanom, čubrom, kuminom i kriškom hleba natopljenom u vodi i oceđenom. Podeli se na četiri dela.

Svaki se spljeska dlanom kao lepinjica i u sredinu se stavlja parče topljenog sira.

Oblikuju se ćuftice koje se uvaljaju u prezle. Zagreva se ulje u tiganju i prže se ćuftice sa obe strane dok ne postanu zlataste.

Serviramo sa svežim paradajzom i maslinama.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar