Ražnjići od jagnjeće džigerice u maramici

06/02/2019
"Pogledajte kakvo smo vam meze pripremili i već sad procenite da li nam treba još piva "
Priprema45 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno105 min.
Porcije8
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano170
  • Pregledi tokom meseca2
  • Pregledi tokom sedmice2
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Isečemo džigericu na kockice, posolimo i posipamo biberom.

Isečemo paradjz na komade.

Na drvene i metalne ražnjiće nabodemo parče džigerice, parče paradajza, krug luka i tako dok ne potrošimo sastojke.

Posipamo sitno iseckanim peršunom i uvijjamo sve u jagnjeću maramicu.

Stavljamo ih u nauljan pleh i pečemo u umerenoj rerni.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar