Ražnjići od jagnjeće džigerice u maramici
Шишчета от агнешки черен дроб в було
bonapeti.rs»Recepti»Jela sa Mesom»Jagnjetina»Ražnjići»Ražnjići od jagnjeće džigerice u maramici

Ražnjići od jagnjeće džigerice u maramici

ViktoriaViktoria
Šegrt
3321348
Ražnjići od jagnjeće džigerice u maramici
Fotografije: Daya
1 / 2
06/02/2019
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
45 min.
Kuvanje
60 min.
Ukupno
105 min.
Porcije
8
"Pogledajte kakvo smo vam meze pripremili i već sad procenite da li nam treba još piva"

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Isečemo džigericu na kockice, posolimo i posipamo biberom.

Isečemo paradjz na komade.

Na drvene i metalne ražnjiće nabodemo parče džigerice, parče paradajza, krug luka i tako dok ne potrošimo sastojke.

Posipamo sitno iseckanim peršunom i uvijjamo sve u jagnjeću maramicu.

Stavljamo ih u nauljan pleh i pečemo u umerenoj rerni.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: