Luk punjen mesom

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj77183
13/03/2019
"Nije lako, ali je ukusno i veoma efektno! Jedan recept sa kojim ćete definitivno zaintrigirati goste "
Priprema25 min.
Kuvanje50 min.
Ukupno75 min.
Porcije8
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano62
  • Pregledi tokom meseca1
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Odsecite gornji deo glavice luka i pažljivo sklonite deo unutrašnjosti. Dinstajte luk malo u posoljenoj vodi, ocedite i ostavite sa strane.

Isecite na sitno izdubljeni deo i dodajte ulje. Dodajte mleveno meso i slaninu, začine i nastavite da kuvate dok meso ne postane braon.

Pomešajte prezle s kačkavaljem i jajem, začinite solju i biberom po ukusu i dodajte u meso.

Zagrejte rernu na 200 stepeni. Napunite luk mesom i zapecite u podmazanoj posudi za pečenje oko 40-50 minuta. Servirajte s paradajz sosom.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar