Luk punjen mocarelom

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj77183
23/03/2019
"Imate tačno 40 minuta da napravite savršeno meze za pivo, a vreme počinje da teče upravo sad "
Priprema30 min.
Kuvanje10 min.
Ukupno40 min.
Porcije5
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano157
  • Pregledi tokom meseca4
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Oljuštite luk, operite i isecite na široke kolutove. Izvadite prvi i treći kolut, a posle drugi i četvrti. Treba da se grupišu u jedno da ima mesta za kačkavalj koji ćemo staviti u sredinu.

Mocarelu isecite na lente, široke kao luk.

Uzimate prvi kolut, pa unutar njega stavljate treći. Između njih gurnete lentu kačkavalja. Poređate u posudu za pečenje sve kolutove i ostavite na kratko u zamrzivač da se stegne.

Umutite jaja žicom. U dva tanjira stavite brašno i prezle odvojeno.

Izvadite luk iz zamrzivače. Potopite prvo u brašno, posle u jaja, prezle, jaja i ponovo u prezle.

Pržite u mnogo masnoće i jako zagrejane.

Dekorišite po želji i ukusu!

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar