Raža sa šparglom u rerni

Toni Aleksov
Toni Aleksov
Početnik
17/04/2019
"Pravi delikates, koji se priprema za samo 30 minuta "
Priprema5 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno25 min.
Porcije2
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano109
  • Pregledi tokom meseca2
  • Pregledi tokom sedmice2
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • raža - 2 filea
  • špargla - 150 g, marinirana, bela
  • šargarepa - 1 komad, srednje veličine
  • crni luk - 1 glavica, veća
  • maslinovo ulje
  • morska so
  • sok od limuna
* merne jedinice

Način pripreme

Očistite luk i nasecite ga na kolutove. Kolutove poređajte na dno odgovarajuće posude za pečenje.

Posolite ribu sa malo morske soli, prelijte je sa malo limunovog soka sa obe strane i malo maslinovog ulja.

Filete ribe stavite preko luka. Odozgo poređajte kolutove šargarepe. Ponovo prelijte sa malo maslinovog ulja.

Stavite pleh u zagrejanu rernu na 220 stepeni. Pecite oko 15 minuta.

Izvadite pleh i dodajte špargle. Pospite ribu marinatom iz tegle špargli.

Pecite još 5 minuta i riba je gotova!

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar