Pikantne ćuftice sa topljenim sirom

17/06/2019
"Sa laganim pikantnim ukusom i sočnom unutrašnjošću od topljenog sira - to su ćuftice koje nećete prestati da jedete "
Priprema25 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno55 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano64
  • Pregledi tokom meseca3
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Umesimo mleveno meso na tradicionalan način. Napravimo ćuftice. U tiganj sipamo ulje i izmrvljenu ljutu alevu papriku.

Propžimo ćuftice, neprestano okrećemo. Kad budu skoro gotove prebacujemo ih u pleh, namazan uljem.

Na svaku ćufticu stavljamo parče topljenog sira i pečemo ne više od 10 minuta na 160 stepeni.

Budu veoma ukusne, a pikantni ukus dolazi od aleve paprike, koja se zalepila po njima. Možemo po želji staviti i unutra, u mleveno meso. Serviramo tople.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar