Francuski hleb sa maslacem i biljem

21/06/2019
"E, ne postoji ovako ukusno jelo, pri tom se priprema bukvalno za minut "
Priprema30 min.
Kuvanje10 min.
Ukupno40 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano69
  • Pregledi tokom meseca4
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Pažljivo isečemo francuski hleb na kriške, ne sečemo do kraja.

Rastopimo kratko maslac u mikrotalasnoj da dobro omekša. U njega dodajemo sve začine i mešamo da se pomeša i začini. Ostavljamo da odstoji i da se stegne 10 minuta.

Namažemo proreze francuskog hleba obilno sa obe strane.

Uvijamo hleb u aluminijumsku foliju i pečemo u ugrejanoj rerni 10 minuta. Vadimo i odvijamo pažljivo.

Serviramo odmah.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar