Bonapeti.rs»Recepti»Jela sa mesom»Svinjetina»Rebarca»Svinjska rebra u glazuri od suvih kajsija

Svinjska rebra u glazuri od suvih kajsija

ažurirano:
Marina NordMarina Nord
Kuvar
47012616
Svinjska rebra u glazuri od suvih kajsija1 / 2
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
25 min.
Kuvanje
90 min.
Ukupno
115 min.
Porcije
8
"Svinjetina sa kajsijama - jedinstveno ukusna kombinacija koja će ostaviti utisak i na najveće tradicionaliste."

Potrebni sastojci

  • svinjska rebra - 2 kg
  • kajsije - ½ šolje, suve
  • soja sos - ½ šolje
  • kečap - ¼ šolje
* merne jedinice

Način pripreme

Svinjska rebra prelivamo vodom i dinstamo 45 minuta na tihoj vatri dok ne budu polugotova. Vadimo na tanjir.

Pripremamo glazuru od pasiranih suvih kajsija, soja sosa, kečapa i nekoliko kašika vode.

Rebarca pečemo na 180 stepeni 20 minuta, neprestano okrećemo i prelivamo glazurom.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: