Čorba od ostriga

12/07/2019
"Specijalitet francuske kuhinje, u kojem možete uživati uz pomoć ovog proverenog recepta "
Priprema15 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno45 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano10
  • Pregledi tokom meseca1
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • maslac - 50 g, kravlji
  • brašno - 50 g
  • bujon - 900 ml, riblji
  • ostrige - 12 komada, izvađene iz ljušture
  • peršun - 2 supene kašike, svež
  • limun - 1 komad, isečen na četvrtine za serviranje
* merne jedinice

Način pripreme

Maslac ugrevamo i dodajemo brašno, mešamo 2 minuta drvenom kašikom.

Postepeno dodajemo u bujon do se ne zgusne.

Dodajemo ostrige i ostavljamo da se krčka ne više od 3 minuta.

Posipamo peršunom i serviramo sa četvrtinama limuna.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar