Mešane kobasice sa teletinom i svinjetinom

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj80073
04/10/2019
"Ništa ne može da se poredi sa ukusom domaće spremljenih kobasica, verujte nam "
Priprema50 min.
Ukupno50 min.
Porcije5
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano84
  • Pregledi tokom meseca9
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • teleće meso - 2 kg
  • svinjsko meso - 2 kg
  • slanina - 1 kg
  • začini za kobasicu - 1 pakovanje
  • svinjska creva - 1 pakovanje
* merne jedinice

Način pripreme

Teletina, svinjetina i slanina se melju i dodaje im se začin za kobasicu i dobro se promeša.

Pomoću mašine za punjenje počinjemo da punimo creva i da pravimo kobasice.

Čim smo gotovi stavljamo ih u kese i zamrzavamo.

Gotove kobasice mogu da se peku na roštilju, u rerni ili prže u tiganju.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar