Teleće rolnice sa sosom od pečuraka

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj79603
11/10/2019
"Teleće rolnice su kao u sopstvenoj vodi, kad privaju u aromatičnom sosu do pečuraka "
Priprema25 min.
Kuvanje25 min.
Ukupno50 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano148
  • Pregledi tokom meseca9
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Istucajte šnicle dok se dobro ne istanje. Isecite sir na 4 dela i uvijte svako parče parčetom šunke.

Stavite svako parče u šnicle, uvijte blago i pričvrstite koktel štapićem.

Istopite maslac i izdinstajte luk i pečurke.

Dodajte im vino i stavite da provri. Dinstajte dok se tečnost ne redukuje na polovinu. Sipajte pavlaku i mešajte nekoliko minuta.

Namažite teletinu sa mali maslinovog ulja i začinite solju i biberom. Zapecite na zagrejanom gril tiganju i servirajte sa toplim sosom i peršunom za ukras.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar