Teleći file sa topljenim sirom i paradajzom

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj77023
15/10/2019
"Mirisna teletina za specijalne trenutke ili obični dani sa ukusom koji pleni "
Priprema30 min.
Kuvanje35 min.
Ukupno65 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Korisnici, koji su pripremili ovaj recept: 1
  • Ukupno pregledano65
  • Pregledi tokom meseca17
  • Pregledi tokom sedmice4
  • Rejting5 od 5
  • Skuvano1

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Isecite teleći file poprečno na 4 parčeta, posolite i uvaljajte ga u brašno, nakon čega ga ispržite u ulju.

Oljuštite i sameljite paradajz, isecite topljeni sir na kocke.

Istopite maslac, dodajte paradajz, a nakon 5 minuta - topljeni sir i kumin.

Umutite kašiku brašna u malo hladne vode, pomešajte sa pavlakom, dodajte u paradajz i sir.

Servirajte teleći file sa sosom i garnirajte sa skuvanim makaronama.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar