Moja uspešna čorba od džigerice

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj77613
02/11/2019
"Sa tačnim receptom vaša čorba od džigerice će biti čak ukusnija od ove "
Priprema20 min.
Kuvanje50 min.
Ukupno70 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano16
  • Pregledi tokom meseca15
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Operite dobro jagnjeću džigericu, pluća, srce, buberge. Stavite ih u hladnu vodu sa kašikom soli i skuvajte.

S vremena na vreme sklanjate penu sa čorbe pomoću kašike.

Skuvane iznutrice isecite na male parčiće. Bujon procedite.

U šerpi zagrejte šolju maslinovog ulja. Ubacite usitnjen luk i narendanu šargarepu. Zapržite kratko.

Dodajte sirovi isečen spanać. Sipajte bujon i stavite da provri.

Dodajte isečene jagnjeće iznutrice, šaku pirinča i začinite nanom.

Kuvajte jagnjeću čorbu dok pirinač ne bude gotov.

Ova uspešna čorba od džigerica se ne začinjava.

Servira se vruća začinjena sirćetom!

Nek vam je slatko!

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar