Francuska čorba sa pečurkama

07/03/2020
"Čorba sa pečurkama po francuskom receptu - prefinjena, ukusna, topla "
Priprema10 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno50 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano72
  • Pregledi tokom meseca0
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Isecite luk i praziluk sitno. Stavite ih u šerpu zajedno sa kravljim maslacem.

Propržite dobro i dodajte pečurke, prethodno oljuštene i isečene. Propržite i njih.

Sipajte belo vino i sačekajte 5 minuta. Dodajte pavlaku, pileći bujon i začine.

Smanjite vatru i kuvajte dok ne bude gotovo.

Skinite sa vatre, pasirajte čorbu od pečuraka i servirajte

Francuska čorba sa pečurkama je veoma ukusna.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar