Način pripreme
Uključite rernu na 150°C.
Dok se ona zagreva, zagrejte pavlaku sa 3 supene kašike belog šećera do tačke ključanja, čim počne da se puši po površini, skiniti posudu sa ringle.
Umutite žumanca metalnom žicom za mućenje i manje vruće pavlake dosipajte u žumanca, pažljivo mešajući smesu.
Aromatizujte vanilom. Dobijenu smesu sipajte u male kalupe.
Stavite ih u tepsiju sa toplom vodom i stavite tepsiju u rernu.
Krem pecite otprilike 35-40 minuta. Kada ga izvadite iz rerne, smesa u sredini treba da se trese. Ohladite na sobnoj temperaturi i stavite u frižider.
Ukusni Brule možete tako da čuvate 3 dana.
Pre nego što poslužite pravi krem Brule, pospite smeđim šećerom i karamelizujte kuhinjskim gorionikom.
Ovaj klasični krem od pavlake treba da bude hladan sa hrskavom šećernom koricom.
Neka vam je slatko!