Način pripreme
Pomešjte brašno od keksa sa omeknulim maslacem.
Mešajte dok ne postane homogeno.
Dno okruglog kalupa obložite papirom za pečenje.
Rasprostrite smesu, ravnomerno rasporedite i dobro pritisnite.
Zapecite u zagrejanom kalupu do 170°C na otprilike 15 minuta.
Izvadite tepsiju iz rerne i ostavite koru da se ohladi.
Zagrejte pavlaku za kuvanje na tihoj vatri, bez da provri.
Zagrejte čokoladu na vodenoj pari.
Zagrejte dulce de leche dok ne postane tečno.
Umutite krem sir i ksielu pavlaku pomoću miskera.
Dodajte slatku pavlaku, dulce deleche i kondenzovano mleko.
Dodajte i istopljenu čokoladu na vodenoj pari. Sve pomešajte dok ne postane homogeno.
Dodajte istopljeni želatin prema uputstvima na pakovanju.
Izmešajte i sipajte čokoladni mus smesu na koru.
Ostavite na otprilike 2-3 sata u frižideru da se stegne.
Skinite prsten pomoću zagrejanog noža tako što provučete po njegovom zidu.
Umutite slatku pavlaku u gust krem.
Stavite deo čokoladnu smesu u pavlaku. Izmešajte.
Unikatnu čokoladnu tortu pospite istopljenom čokoladom, garnirajte kremom od pavlake.
Ostavite ponovo mus tortu Oreo u frižideru na otprilike sat vremena.
Isecite i poslužite mus tortu Oreo.