Način pripreme
Pomešajte brašno, šećer, so, suvi kvasac.
Odvojte dva žumanca za premazivanje i stavite belanca i jedno jaje u smesu i izmešajte.
Dodajte zagrejano sveže mleko i izmešajte. Počnite da mesite tako što dodate po malo brašna dok se ne dobije meko i nelepljivo testo i ostavite ga na 30 minuta na 50°C u rerni.
Naseckajte luk, šargarepe, pileće grudi i svinjsko meso.
Stavite da se proprži malo pvorća, nakon toga dodajte meso i začine.
Tepsiju namažite sa malo ulja i pospite brašnom. Razvijte testo tako da bude veće od otvora tepsije i da nije preterano tanko.
Stavite nadev i Hajdučku šubaru zatvorite testom ostavljajući rupu u sredini.
Hajdučku šubaru sa piletinom i svinjetinom stavite na 40 minuta na 180°C, kada ostane 10 minuta dodajte kačkavalj u sredinu.
Bon Apetit!