Punjeni seoski hleb

Yana G.Yana G.
Kuvar
6028242
Punjeni seoski hleb
Fotografije: Yana G.
2 / 3
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
30 min.
Kuvanje
30 min.
Ukupno
60 min.
Porcije
4
"Hrskava korica, meka unutrašnjost i aromatičan nadev - kako čovek može da mu odoli"

Potrebni sastojci

  • hleb - 1 ceo (tip seoski)
  • šunka - 300 g
  • kačkavalj - 200 g
  • topljeni sir - 200 g
  • brokoli - 500 g
  • pečurke - 500 g
* merne jedinice

Način pripreme

Prvo stavljamo u vruću posoljenu vodu da kratko blanširamo brokoli, koji smo isekli na ružice. Očistimo i pečurke i dinstamo ih kratko dok ne omekšaju.

Sečemo na parčiće šunku i topljeni sir, a kačkavalj narendamo. Izdubimo hleb.

Punimo ga brokolijem, šunkom i gotovim pečurkama. Raspoređujemo topljeni sir, svuda i posipamo obilno narendanim kačakvaljem.

Pečemo u prethodno zagrejanoj rerni na 150 stepeni, dok se kačkavalj ne zapeče da bude zlatast.

Vaš punjeni hleb je gotov, nek vam je ukusno!

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: